Sunday, July 17, 2011

Ehem2...Eh3..sAmE LaRR!!!



Hai all..how u'rs life going on early?amcam ok ke?huhu..hrni de time skit nk hapdet belog ni.hehehe..like3x.ni pun sbb nk kongsi something story wif uols..hehe..

uols kenal xngn mamat ni??Artis kan???uols msti ler kenal mamat yg hncem mencem ni kan..alaaa...Erry Putra tu.hehe..


Yg ni plak uols kenal xmamat ni?

Haaaaaa...tuuu dia!!!yg ni bukn mamat yg kat atas tu yerr yg ni mamat lain..mamat yg mirip2 iras2 mamat yg kt ats tu kwn dayang..Ni la kwn dayang yg agak spesel pd dayang sbb dia betui2 ade iras2 mirip2 si mamat kt ats tu.hehe..anyway dayang ni mmg sume org tau yg dayang mmg peminat mamat yg kt ats tu si Erry Putra!!!skg dpt lak kwn yg ade iras2 Erry Putra.hehe..very proud wif him sekejap.huhu :P
(**hehe..ats sbb tertentu name n pekerjaan mamat ni dirahsiakan!biasa la Akta Rahsia Rasmi mehh.. (^^,)y..)

ok la uols tu je yg dayang nk kongsi2 ats rs proud sbb first time ni ade kwn iras artis gitu..hehehe..
bye all..nite..hv a nice day 2morrow yepp..

1 comments:

Halimatun Sa'adiah said...

urmm..sy nk knal bleh???
hehehee

Post a Comment

Love is...
© ~♥.:rEd RosEs LadY:.♥~ - Template by Blogger Sablonlari - Font by Fontspace - Blogger Styles